Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de sudat cu vibratii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Seria LVW
Out Of stock
Descriere
Tehnica sudurii cu vibratii
KLN  a fost prima firma din lume care a dezvoltat aceasta noua tehnica, ceea ce a reprezentat un mare salt inainte in domeniul sudurii prin vibratii. Acest nou sistem este rezultatul a 40 de ani de experienta in sudura pieselor din plastic, in mod special in ceea ce inseamna procedeele de de sudura prin frictiune, precum sudura prin vibratii,  sudura cu unde ultrasonice si sudura rotationala.

Mase plastice care se pot suda prin procedeul cu vibratii
In mod special se preteaza la acest procedeu de sudura materialele semi-cristaline, neramforsate sau materiale
ramforsate care se regasesc, de exemplu, in toate poliamidele, in cele cu ramforsate cu fibre de sticla sau alte componente de ramforsare, in polietilena, neramforsata sau partial ramforsata cu componente precum talcul precum si toate celelalte materiale importante folosite la procesarea maselor plastice precum ABS, SAN, PC, PMMA, PBT si combinatiile lor, precum PP/EPDM, PC+PBT, PPE+PA, precum si in sudarea unor piese din plastic  care contin materiale sau fibre textile sau chiar fibre de lemn.

Seria de masini de sudura prin vibratii cu sistem CPC (complete Process Control)
Sistemul CPC permite un start controlat al sudurii prin vibratii, in sarcina, o oprire activa, ambele cu o viteza de 60 ms precum si un comportament ideal al vibratiei pe durata intregului proces de sudura.
In combinatie cu tehnica dublei infasurari, eficienta este mai mare cu peste 50% decat cea traditionala cu vibratii. Timpul de sudare este cu 30-40% mai scurt cu o scadere simultana a aparitiei scamosarii.
O incetinire activa a procesului evita si mai mult presiunea mecanica pe suprafata de sudura in timpul procesului de racire.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura